Slide background

PROJECT DESIGN

BEACH HOUSE BAR & GRILL

CHERMSIDE: REFIT 2014

BEACH HOUSE BAR & GRILL – CHERMSIDE: REFIT 2014

Beach House Bar & Grill Chermside underwent a full redesign in late 2013 with the refit being completed in early 2014. The redesign was contracted to Design Gallery who introduced a new look and feel to ensure the venue was inviting and attractive to customers.

The design incorporated the Beach House Bar & Grill ethos of introducing varying floor levels in the dining areas, built-in booth seating and a full external alfresco cover with integrated furniture and lighting in the outdoor seating area. The design palate reflects the new direction the Beach House Bar & Grill and also sees multiple feature green walls incorporated into the design.

Size: 612sqm
Designer: Design Gallery
Built: March 2014
Builder: Raw Group Projects

Image
Image
Image
Image
Image
icons_03icons_04icons_06icons_07icons_08icons_09
<