Slide background

PROJECT DESIGN

BEACH HOUSE BAR & GRILL

MAROOCHYDORE: REFIT 2013

BEACH HOUSE BAR & GRILL – MAROOCHYDORE: REFIT 2013

Design Gallery were engaged to deliver a redesign for Beach House Bar & Grill Maroochydore in early 2013 with the refit being completed in June 2013. The new design integrated a new bar and kitchen as well as dining areas with distinctive individual feels for the venues customers.

The venue was completely refit from floor to ceiling and everything between to ensure the venues strong trading performance continues well into the future. The use of custom designed built and furniture was a key point of difference for this design and gives the venue a feel all of its own in a highly competitive entertainment and leisure precinct within Sunshine Plaza, Maroochydore.

Size: 295sqm
Designer: Design Gallery
Built: January 2013
Builder: Raw Group Projects

Image
Image
Image
Image
Image
Image
icons_03icons_04icons_06icons_07icons_08icons_09
<